Tilbygning eller ombygning af hus

Bor du i et ældre hus, som trænger til en ombygning? Eller går du mere med tanker om en tilbygning til din eksisterende bolig, så I får en større stue, køkken eller garage? I så fald kan du roligt tage kontakt til os hos Korup Tømrerforretning

Vi har stor erfaring med både tilbygning og ombygning, og vi tilbyder dig gerne professionelle hænder til opgaven, hvis huset ligger i omegnen af Odense, eller eksempelvis Næsby eller Snestrup.

Ombygning eller tilbygning - forny din bolig

Vi har løst disse opgaver utallige gange for både private og erhverv, og vores kunder har altid været yderst tilfredse med vores arbejde.

Mulighederne er mange, når der er tale om tilbygning eller ombygning. Mens en tilbygning kan give jer mere plads i form af nogle ekstra kvadratmeter, så hjælper en ombygning også med at forny glæden ved dit hjem, for eksempel ved et nyt badeværelse eller køkken.

Da en tilbygning eller ombygning er en stor opgave, bruger vi også meget tid sammen med dig som kunde for at få klarlagt, hvad dine ønsker er. På den led er det nemmere at ramme det perfekte resultat for dig. 

Det er blandt andet vigtigt, uanset om der er tale om en tilbygning eller ombygning, at denne passer ind i stil med resten af huset, så der er en harmoni gennem hele huset.

Få et uforpligtende tilbud

En tilbygning eller ombygning kan være lidt uoverskueligt at gå i gang med. Derfor er vi glade for at kunne hjælpe dig. Ring til os på telefon 28 40 56 98 og få et uforpligtende tilbud. Vi svarer også gerne på alle dine spørgsmål.

Skal vi ringe dig op?​​

Udfyld felterne, og vi kontakter dig!

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt