​Vinduer og døre – montering efter dine anvisninger

Hos Korup Tømrerforretning kan vi hjælpe dig med montering af nye vinduer og døre eller med at renovere dine gamle. Vi tilbyder mange forskellige løsninger, så du kan få ethvert ønske til dine vinduer og døre opfyldt. Bor du i eller omkring Odense, kan du kontakte os for et stykke arbejde af højeste kvalitet. Vi hjælper også mange kunder i yderområderne, som eksempelvis Snestrup eller Næsby.

Spar penge med nye vinduer og døre

Trænger dine gamle døre og vinduer til en kærlig hånd, så hjælper vi dig gerne. Vi har mange års erfaring med denne type opgave, uanset om du ønsker dine gamle renoveret eller udskiftet dem med nogle nye.

Ved renovering kan vi blandt andet udskifte:

  • ​Glaslister, tætningslister
    ​og beslag

  • ​Nedbrudt træ
  • ​Almindeligt glas

  • Termoruder

Ønsker du at udskifte dine gamle vinduer og døre med nogle nye, så kan vi også hjælpe dig her. Vi kan levere nye energioptimerede kvalitetsvinduer og døre og hjælpe med både montering og installation af disse. Samtidig kan vi også opsætte tyverisikring, så sikkerheden er i top.​

Gennem vores mange års erfaring har vi opnået en stor viden på området, og derfor rådgiver vi dig gerne i forbindelse med valg af materialer.

​At renovere eller udskifte ens vinduer og døre kan være en rigtig god investering. Gamle døre og vinduer kan være utætte, og ved at udskifte disse med nogle nye og energioptimerede kan de tjene sig hjem igen i løbet af en overskuelig årrække, da du vil spare mange penge på varmeregningen fremover.

Ring og lav en aftale

Kunne du være interesseret i at vide mere omkring dine muligheder for at få udskiftet eller renoveret dine døre og vinduer? Så kontakt os i dag på telefon 28 40 56 98. Så tager vi en snak omkring det.

Skal vi ringe dig op?​​

Udfyld felterne, og vi kontakter dig!

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt