Tagarbejde og tagrenovering efter dit behov

Står du og overvejer, om du skal have nyt tag, eller om du kan nøjes med en tagrenovering? Så kan vi hos Korup Tømrerforretning være dig behjælpelig med alle former for tagarbejde. Vi har stor erfaring med begge dele. 

Vi kan derfor tilbyde vores professionelle hjælp og rådgivning, til dig der bor i nærheden af området, i og omkring Odense, Snestrup eller Næsby.

Tagrenovering - invester i tagreparationer

Det er vigtigt for ethvert hus, at der er godt og solidt tag. Der må derfor ikke være utætheder eller huller i taget og eventuelle skader bør udbedres hurtigst muligt. 

Tagarbejde med enten et nyt tag eller tagrenovering kan være en god investering. Tagreparationer gør nemlig ikke blot huset pænere at se på. Et nyt tag eller nyrenoveret tag øger også den samlede boligværdi for huset, hvilket kan gavne dig senere hen, ved et eventuelt salg.

Vi har hjulpet mange kunder med at lægge nyt tag eller foretage tagrenovering, og vi kan arbejde med stort set alle tagtyper.​ Du kan derfor trygt overlade dit tagarbejde til os.

Hertil kan vi også hjælpe med lægning af betontagsten, teglsten eller tagplader. Vi kan også klare alle former for renoveringer af taget, både små og større reparationer.

Ved forsikringsskader kommer vi hurtigt ud til dig og giver en vurdering af, hvorfor et nyt tag eller en tagrenovering er den bedste løsning. Vi giver altid et overslag over opgaven, så du kan vide dig sikker på en fast pris, inden vi påbegynder tagarbejdet.

Ring og hør mere om nyt tag og tagarbejde

Er dit tag slidt og måske utæt flere steder? Så ring til os på telefon 28 40 56 98. Du kan også benytte kontaktformularen her til højre, for at blive ringet op af din fagmand og tage en snak om reparation af taget eller andet tagarbejde.

Når du kontakter os, kommer vi altid ud og kigger på dit tags tilstand - altså foretager et tagtjek. Her giver vi en professionel vurdering af, hvorvidt det er en bedre løsning at få et helt nyt tag eller at foretage en tagrenovering. 

Vi lytter naturligvis også til dine ønsker, og sammen finder vi den bedste løsning på tagarbejde, til dig.

Skal vi ringe dig op?​​

Udfyld felterne, og vi kontakter dig!

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt